Ximena Sariñana

Ximena Sariñana Rivera is een Mexicaanse actrice en zangeres, winnaar in de categorie 'Best New Artist "op de MTV Awards. Genomineerd voor Grammy Awards en de Latin Grammy Awards voor zijn album Mediocre.

Biografie

Ze is de dochter van de Mexicaanse filmmaker Fernando Sariñana en Carolina Rivera.

Hij nam deel aan soaps, Luz Clarita, Maria Isabel en druppel de liefde en in de films, zelfs sterven, alle macht, de tweede lucht, extreme liefde, Amarte Duele en Bad Girls.

In 2006 trad hij toe tot de band Gelukkige Verjaardag Geen namen ze het EP, gelukkige familie.

In 2007 reisde hij naar Buenos Aires en Uruguay zijn eerste solo-album met de hulp van de producenten, Tweety González en Juan Campodonico opnemen.

Voldoende debuutalbum, werd gelanceerd te koop in februari 2008 met de eenvoudige parallelle levens. In april won hij goud in Mexico, door de verkoop van 50.000 schijven. In 2009 nam hij deel aan de film Intimate Enemies en soundtracks continue stops en The Twilight Saga: New Moon.

Hij studeerde muziek in Mexico aan de Academie voor Muziek Fermatta ontving toen een studiebeurs aan de Vijf Week Program Berklee College of Music. Haar beste vriendin heet Maricruz Navarro Rosales]

September 2010 tot april 2011 diende hij als voorprogramma van concerten van de Amerikaanse zangeres Sara Bareilles in Kaleidoscope Heart Tour.

In 2011 toerde hij in Azië, de presentatie van zijn self-titled album. De 19 september 2011 Ik heb een live sessie voor Rolling Stone.

Hij heeft deelgenomen aan concerten als Coachella, Lollapalooza en LAMC in New York.

In 2012 begon een tour in Mexico te zijn self-titled album in het Engels te presenteren, samen met de Chileense Francisca Valenzuela, die zijn nieuwe album "Good Soldier" gepresenteerd.

Hij nam deel aan het album "Papitwo" zingen van het lied "Ik ben Air" met Miguel Bose en het album "Hoe kan ik u vergeet" het spelen van het lied "Mijn gevoelens" van Los Angeles Azules.

In 2014, was het gerucht dat hij het syndroom van Asperger, dat werd ontkend door de actrice had. Hij nam ook deel aan het liedje Waar ga je heen? met de Spaanse groep Jarabe de Palo album voor ons, en ze werd uitgenodigd als jurylid in Mexico heeft talent, Mexicaanse versie van Got Talent in het Azteca televisie.

Discografie

  • 2007: Voldoende
  • 2011: Ximena Sariñana
  • 2014: Niet alles wat je geeft

Gastoptredens

  • 2007: Extempore van Kobol
  • 2009: Dromen van een lever Omar Rodriguez-Lopez Group
  • 2009: Xenophanes door Omar Rodriguez-Lopez
  • 2009: Solar Gambling Omar Rodriguez-Lopez
  • 2010: Science Nutteloze Omar Rodriguez-Lopez
  • 2010: Onkruid van de liefdes van Omar Rodriguez-Lopez
  • 2010: Tychozorente Omar Rodriguez-Lopez
  • 2010: Dōitashimashite Omar Rodriguez-Lopez
  • 2011: Uw Nite met Lorenzo Parro

Filmografie

Films

Televisie

Awards en nominaties

(0)
(0)
Vorige artikel Guilherme Marinato
Volgende artikel Roy Little

Commentaren - 0

Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha