Waterpieper

Het kustgebied alpine pipit is een zangvogel. Het is iets groter dan de graspieper, verschilt van door de donkere poten, een witte wenkbraauwbogen lijn en niet groen, bruin verenkleed.

Het wordt verspreid via de hooglanden van Centraal en Zuid-Europa.

Beschrijving

Het kustgebied alpine pipit kan worden beschouwd als een vogel van middelgrote en hoge berg, dat een zeer discreet tinten van bruin verenkleed met witte borst en notering heeft. In de zomer verenkleed van deze vogel het wordt gekenmerkt door licht bruine tinten met witte lijsten in de rug, terwijl de buik is wit met een licht roze-gele kleur, die alleen merkbaar bij het kopiëren of te laten sluiten in de hand. Hij staat op zijn hoofd een grijze band uit het oog naar de pileus en een lichtgekleurde bib. Zijn staart is lang en bruin met witte randen, terwijl hun poten zijn donker bruine ogen en heeft de hals. In winterkleed is donkerder, verder de nadruk op een brede witachtige banden whitelist, zeer sterk, bijna tot aan de vleugel.

Habitat

Alpine habitat is het kustgebergte pipit, bergweiden en in het algemeen dun beboste gebieden waar de wei en bergbeken in overvloed.

Het kustgebied alpine pipit is een vogel in de Sierra de Baza, maar kan niet overvloedig worden beschouwd, aangezien deze soort verder wordt ontwikkeld in het noorden van het Iberisch schiereiland. Dit is een soort die de hoge bergweiden met vijvers en dus in dit zag een van zijn favoriete leefomgeving, want het heeft veel hoge berggebieden, waar de alpenweiden en weilanden in overvloed, waar vaak bezoekt ontwikkelen van het leven van deze soort, voortdurend op zoek naar insecten en kleine ongewervelden. In de winter, zelfs tot altitudinally bezoeken noordelijke kopieën ontvangen en kan worden gevonden in rivieren en beken in de periferie van het park, op zoek naar muggen nimfen en andere waterinsecten.

Reproduktie

Kom mei begint de nestbouw te worden gevestigd op de begane grond en de vrouw die, met behulp van droge gras, mos en gedroogde stengels, die de voedingsbodem voorbereidt zijn. De gebruikelijke start is 4 tot 5 eieren worden uitgebroed door het vrouwtje. Na twee weken incubatie geboren banken bezetten het nest voor ongeveer tien dagen later te blijven gevoed door beide peers in de nabijheid hiervan.

Voeden

De kracht van deze soort is gebaseerd op het vangen van kleine insecten en ongewervelde dieren in het algemeen. Meestal vangen ze hun prooi tijdens het verplaatsen rond te rennen en het geven van kleine sprongen op de vloer. Ook vaak gebruikt rotsen en kleine wachttorens te observeren en te gooien stenen op zoek naar voedsel. Het beweegt ook langs de oevers van rivieren en beken, op zoek naar het water levende insecten, waaruit het zijn populaire naam van "de kust".

Functies

  • Levensduur: kunnen leven tot vijf jaar
  • Gewicht: ongeveer 36 gram.
  • Spanwijdte: met open vleugels ongeveer 27 cm kan meten.
  • Lengte: 17 cm. ongeveer.
(0)
(0)
Vorige artikel Toni Tauler
Volgende artikel Pteroptochos tarnii

Commentaren - 0

Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha