Sandy Vee

Sandy Julien Wilhelm, professioneel bekend als Sandy Vee, is een songwriter en Franse inheemse muzikale producent van Toulouse. Oorspronkelijk een deejay en producer van het genre huis, Sandy Vee begon te werken met populaire artiesten in 2009. Sindsdien heeft hij produceerde internationaal succesvolle artiesten als Britney Spears, Ne-Yo, Rihanna, Taio Cruz, Katy Perry, The Black Eyed Peas, David Guetta, Selena Gomez en Madonna onlangs.

In 2011, Sandy Vee won een Grammy voor de beste dance-opname voor "Only Girl" van Rihanna. In hetzelfde jaar werd hij genomineerd voor Album van het Jaar voor Teenage Dream van Katy Perry.

Discografie

Singles

  • 2005: "Niveau 2 EP"
  • 2006: "Hightech EP"
  • 2006: "Wie is dat?"
  • 2007: Fred versus Pellichero Sandy Vee "Pump It"
  • 2007: "Back Again"
  • 2007: "African Rhythm"
  • 2007: "Sunrise / Night Time Arrestatie"
  • 2007: "In Controle / Less Is More '
  • 2007: Sandy Vee Vs. Iggy Pop "Doggystyle"
  • 2008: Sandy Vee "Bleep"
  • 2008: "Secret Love"
  • 2008: "Be Together"
  • 2007: Sandy Vee & amp; Fred Pellichero "Back to the Jungle"
  • 2008: "Dirty Beats"
  • 2008: "Running Away"
  • 2009: "Paranoïde / Schizofrenie"
  • 2010: "Straight to the Sky"

Muzikale producties

(0)
(0)
Vorige artikel Albacete
Volgende artikel Michelangelo Pira

Commentaren - 0

Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha