Reagan Gomez-Preston

Reagan Gomez-Preston is een Amerikaanse actrice van Puerto Ricaanse afkomst.

Biografie

Het vroege leven

Gomez-Preston werd geboren in Detroit, Michigan en heeft zijwortels puertoriqueñas moeder. Tijdens zijn jeugd, zijn moeder, Cheryl Gomez werkzaam bij de politie van Detroit is een van de eerste vrouwelijke politieagenten patrouilleren in de straten. Maar hij trok zich terug na het lijden lichaam racistisch gemotiveerde intimidatie en seksuele intimidatie door zijn superieuren waaraan aangeklaagd en voor de rechter gebracht. Na het vonnis, de politie moest haar te betalen een bedrag van tussen de 800.000 en 1.200.000.

Later verhuisde ze met haar familie naar Philadelphia, waar Reagan beginnen om lessen bij te wonen in de interpretatieve Philadelphia Freedom Theatre .. Tijd na, zouden zijn ouders scheiden en in 1994 weer verhuisde naar Los Angeles, samen met Kyle, de huidige partner zijn moeder. Eenmaal in Californië, zou hij zijn acteercarrière te hervatten.

Race

In 1995 debuut als actrice in The Parent 'Hood serie met de rol van Zaria Peterson. Hij verscheen ook als gast artiest bij One on One en Liefde Inc., beide UPN. Het was ook een regelmatige op de sketch-show The Amanda Show.

Hij werd twee keer te dekken voor het tijdschrift Koning, zijn eerste verschijning was in de maanden september en oktober 2003 en in december 2006 tot januari 2007 als één van de vijf modellen die zijn verschenen in de belangrijkste deuropening tweemaal.

Zoals voor muziek, verscheen hij in 2004 Ruben Studdard Sorry, No Better Liefde Jong Gunz, en TI wat je wilt.

Sinds 2010 vertolkt het personage van The Cleveland Show: Roberta Tubbs na vervanging van Nia Long.

Het persoonlijke leven

In 1995 begon hij uit het model DeWayne Turrentine en trouwde in 1999. Vandaag de dag hebben ze twee kinderen.

Filmografie

Films

  • 2010: Dysfunctional Vrienden en Ebony
  • 2010: Een Gang Land Love Story Julia
  • 2010: This Time als Cheyenne
  • 2010: Kiss The Bride als Robin
  • 2009: Zoet Justitie Azië Sterling
  • 2009: Ellebogen & amp; Julia Vogues
  • 2005: schoonheidssalon als klant
  • 2004: Trois 3: De Escort als Lena
  • 2004: Hair Show als Fiona
  • 2004: Doing Hard Time als Rayvon Jones
  • 2004: Never Die Alone en Juanita
  • 2003: Love Do a Thing als Olivia niet Cost
  • 2002: Off Centre als Sherry
  • 2002: Dead Above Ground als Latrisha McDermott
  • 2002: Dat is het Leven als Barbie
  • 2001: Carmen: A Hip hopera als Caela
  • 1996: Jerry Maguire als Premium Tidwell
  • 1995: Freaky Friday als Heather

TV

  • 2012: De ziel van de mens als Renee
  • 2011: De Nacht van de orkaan als Roberta Tubbs
  • 2010-heden: The Cleveland Show als Roberta Tubbs
  • 2010: Parent als Roberta Tubbs
  • 2007: 'Til Death als Deb
  • 2005 - 2006: Liefde, Inc. als Francine
  • 2003: Één op één als Bernadette Washington
  • 2001: That '70s Show als Melissa
  • 2000: Martial Law als Helper)
  • 2000: The Amanda Show
  • 1999: Felicity
  • 1999: Jackie Undressed
  • 1997: Smart Guy en Nina Duberly
  • 1996: Moesha als Genève
  • 1995 - 1999: The Parent Hood als Zaria Peterson
(0)
(0)
Vorige artikel Arias Xaime
Volgende artikel Altered Beast

Gerelateerde Artikelen

Commentaren - 0

Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha