Nocturnal Depression

Nocturnal Depression is een Franse black metal band, opgericht in 2004 door de heer Suizid en Lord Lokhraed. De band wordt gekenmerkt door elementen van black metal te combineren met elementen van noise, ambient en doom metal.

Biografie

Nocturnal Depression geboren in 2004, die onmiddellijk publiceert twee demo: Suïcidale gedachten en de nabijheid van de Sterren. Het volgende jaar lanceerde twee demo's: Soundtrack voor een Suicide en Fuck Off Parijse black metal scene, allemaal met het label Whispering Night Productions. En in 2006, brachten ze hun eerste full length album Nostalgia - Fragmenten van een gebroken verleden. Na deze release, ze trekken uit een split album onder de naam van Nocturnal Depression / Funeral RIP; en ten slotte, een nieuwe demo met Self Released zeehonden en eisiger Mond Productions, getiteld Four Seasons van een depressie. De laatste twee records werden gewijzigd officieel worden gelanceerd op 21 september 2006. Beide discs met muziek video met de titel Nostalgie en Host. Tot slot in 2007, bracht de band haar tweede album, Soundtrack voor een Suicide - Opus II, onder de zon en de maan Records label. Na het succes van zijn vorige producties, de band publiceert een split album met de band Wedard oorspronkelijk uit Duitsland, komt later aan een nieuwe baan met bands Benighted In Sodom en Deathrow recht Sombere Empirean Solitude licht; en te sluiten Nocturnal Depression 2009 bracht zijn eerste DVD genaamd mensheid lijden Visions is een van de live optredens van de band het uitvoeren van een aantal van zijn meest succesvolle songs zijn hele carrière, in aanvulling op de officiële video van het lied "Nostalgie" en "gastheer". In 2010 bracht de band een nieuwe split album samen met de band Kaiserreich; naast hun vierde album genaamd The Cult of negatie, die was beperkt tot 180 exemplaren.

Iets nieuwsgierig naar deze band is dat de heer Suizid, speelt alle instrumenten, maar bij het afspelen op concerten, Herr Suizid niet deelnemen aan deze persoonlijke redenen.

Muziek Feature

Nocturnal Depression onderwerpen behandeld in nummers als, verdriet, depressie, zelfmoord dood natuur pijn en.

Invloeden

Deze band is beïnvloed door bands als Forgotten Tomb, Shining, Silencer, Nargaroth, Burzum en Katatonia.

Discografie

  • 2006: Nostalgie - Fragmenten van een gebroken verleden
  • 2007: Soundtrack voor een Suicide - Opus II
  • 2008: Reflections van een Sad Soul
  • 2010: De cultus van negatie
  • 2004: Suïcidale gedachten
  • 2004: In de buurt van de Sterren
  • 2005: Soundtrack voor een Suicide
  • 2005: Fuck Off Parijse Zwarte scène Metal
  • 2006: Vier seizoenen een depressie
  • 2006: Nocturnal Depression / Funeral RIP

Lid

(0)
(0)
Vorige artikel Uitlanders
Volgende artikel Dōjin Work

Commentaren - 0

Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha