Nick Peterson

Nick Peterson. Hij begon zijn carrière op de leeftijd van 14 jaar als zanger en componist. Hij nam vele albums "War of Love", "King of the World", "Old Nick" ... In 1997 regisseerde hij zijn eerste speelfilm en ging op te schrijven en direct twaalf films en documentaires "geschreven op de muur", "EST TV Show "" Het branden van binnen "," Speed ​​of Light "," Binnen en buiten de Aarde "...

Filmografie

  • 1997: Met een muis Nick Peterson
  • 1999: Digital Broadcast Nick Peterson
  • 2001: Scary Monsters Nick Peterson
  • 2001: Quick Step Beyond Nick Peterson
  • 2003: EST Nick Peterson
  • 2005: Het branden van de Inside Nick Peterson
  • 2006: Binnen en buiten de aarde van Nick Peterson
  • 2007: Speed ​​of Light Nick Peterson
  • 2010: Het schrijven op de Muur van Nick Peterson

Discotheken

  • 1987: Oude Nick
  • 1988: War of Love
  • 1989: Devil Inside
  • 1992: Koning van de Wereld
  • 1995: De Wit en zwart Side
  • 1997: Loud Mouth
  • 2000: V.A. Presenteert Old Nick
  • 2001: Debuut de Siecle
  • 2002: Dance
  • 2005: Soundtrack: muziek voor films
  • 2007: Speed ​​of Light: Soundtrack - Leef
  • 2009: Debuut
(0)
(0)
Vorige artikel Sa Pereira

Commentaren - 0

Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha