Nancy Ajram

Nancy Ajram Nabil is een Libanese zangeres geboren op 16 mei 1983 in Beiroet popmuziek. Nancy heeft een broer genaamd Nabil en een zus en dochter Nadine Nabil Ajram en Rimonda. Zijn muziek video geregisseerd door Nadine Labaki, hebben een revolutie in de Arabische muziek industrie.

Ajram heeft meer dan dertig miljoen exemplaren over de hele Arabische wereld verkocht, waardoor het een van de rijkste Libanese zangers. Zijn persoonlijke rijkdom, vooral te wijten aan de grote record verkoop en concerten en de handel meer dan $ 26.000.000. Het heeft meer dan vier miljoen albums verkocht in Libanon en geldt als de derde best verkopende vrouwelijke artiest in de geschiedenis van de Libanese muziek. Fi hagat videoclip is de eerste video clip in het Arabisch, dat 30 miljoen keer bekeken op YouTube overtreft.

Race

Nancy kwam naar wereldfaam door deel te nemen in een entertainment show genaamd Noujoum Al-Moustakbal, een Libanese muzikale concurrentie in het midden van de jaren '90, waarna bracht een paar albums zonder gekwalificeerde succes: Mihtagalak in 1998 en Sheel Oyoonak Anni in 2000.

In de vroege jaren 2000 begon hij zijn succes als zanger te ontvangen geweldige aanbiedingen, vooral met de Coca-Cola Company; die hij plaatste het in de voorhoede van de popmuziek in het begin van 2003, toen haar album Ya Salam werd geboren die opgenomen snijden Ah Akhasmak die een groot succes geworden, met een provocerende video waarvan de herinneringen van een oudere Arabische film, gekenmerkt de zanger als de handler van een café, waar hij danst en flirt met haar mannelijke klanten. Twee andere nummers op het album werd muziekvideo's; Ya Salam al cabaret stijl van de jaren 1930, terwijl Yay was een mini-drama met Ajram ontdekken romantiek als een ingetogen Beiroet kapper. Ya Salam werd gemaakt door Libanese producent Jiji Lamara.

In 2004 werd hij vrijgelaten zijn vierde album getiteld "Ah W Noss", die werd gevolgd door de producties die meer artistieke bijdragen Ajram ontwikkeld inbegrepen. Het was zo succesvol dat het werd uitgeroepen tot de beste Arabische zanger voor het tijdschrift Zahrat de Khalij in 2003 en 2004.

In 2005, de zangeres ondertekende een nieuw contract ter ondersteuning van Coca-Cola. Oul Taany Keda album Ah W Noss werd gebruikt in commercials en video's te bevorderen haar producten terug te keren naar worden genoemd door de Arabische versie van Newsweek als een van de meest invloedrijke persoonlijkheden van de Arabische wereld in 2005.

Begin 2006 publiceerde hij het lied Ana Masry, die samenviel met dat Egypte was het gastland van het voetbaltoernooi Africa Cup of Nations. Deze video is ongebruikelijk, omdat de zanger niet in hem getoond. In plaats daarvan, de Egyptenaren presenteerde de diversiteit van het land doen play-back van de patriottische lied lyrische.

Yatabtab ... Wa Dalla werd gelanceerd in februari 2006, die zes muziekvideo's gemaakt. Ehsas Jdeed wordt beschouwd als de meest succesvolle nummer van dit album Ajram. In 2007, lanceert een album van kinderliedjes titel Shakhbat Shakhabit, met liederen gericht zijn jongere fans. In 2008 brengt het album "Betfakar fi EIH".

Met name vanaf 2008, Nancy ook heeft uitgeblonken in de wereld van de mode durft sieraden bedrijf Farfasha dames goud. Waar Nancy is de belangrijkste gezicht van het bekende internationale sieraden bedrijf in het Midden-Oosten en horloge retailer. Nancy geeft sterk de belangrijkste kenmerken van de jeugd Farfasha - namelijk, vreugde en vitaliteit.

Het is ook belangrijk om te overwegen die op basis van hun verschillende contracten met de Coca-Cola Company is nu Ajram werd de officiële zanger van Anthem Coca-Cola voor het WK in Zuid-Afrika 2010 in het Arabisch, in samenwerking met zanger Afrikaanse en Vlag lied K'naan Wavin '. In 2010 deed de zangeres het lied voor het beroemde "Monster High" serie. Het laatste album van deze zanger is "7", uitgebracht in september 2010.

Awards en nominaties

  • 2003 Murex D'or Award - Beste Libanese zangeres van het jaar.
  • 2003 Murex D'or Award - Beste Video van het Jaar: Ya Salam - Nadine Labaki
  • 2004 Arabian Music Awards - Betere Arabische zangeres van het jaar.
  • Newsweek 2005 Lijst - meest invloedrijke Arabische Personalities.
  • 2006 Murex D'or Award - populairste Arabische zangeres van het jaar.
  • 2006 Murex D'or Award - Beste Video van het Jaar: Ehsas Jdeed - Said elMarouk
  • 2007 Gecertificeerd door de paus van Rome.
  • Mobinil Music Awards 2007 - Beste Arabische zangeres van het jaar.
  • 2007 Arabische Zaken List - meest invloedrijke hedendaagse zangeres.
  • World Music Awards 2008 - Beste Album van het Jaar: Betfakkar Fi Eih
  • 2010 is de mooiste vrouw ter wereld
  • 2011 World Music Awards - Beste Album van het Jaar: "N 7"

Discografie

Albums

  • 1998: Mihtaghalak
  • 2001: Sheel ouyunak ani
  • 2003: Ya Salam
  • 2004: Ah W Noss
  • 2006: Ik wa dalla Tabtab
  • 2007: Shakhbat shakhbit
  • 2008: Beftakar fi Eih
  • 2010 7
  • 2011 7
  • 2012: Super Nancy
  • 2014 8

Live albums

  • 2007: Donya Helwa
  • 2009: Awel Marrah

DVD

  • 2004: Live at the Jarash festival
  • 2005: De Ta'arifunahu 3an Ma Nancy Ajram
  • 2008: Het beste van nancy clips
(0)
(0)
Volgende artikel Jorge Lanza

Commentaren - 0

Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha