Larry Bishop

Larry Bishop is een acteur, scenarioschrijver en regisseur. Hij is de zoon van Sylvia Ruzga en komiek Joey Bishop. Hij heeft in verscheidene Hollywood-films, waaronder Hell Ride.

Zijn televisie credits bevat schrijven in The Hollywood Palace, en optredens op I Dream of Jeannie, Love, American Style, Laverne & amp; Shirley en Kung Fu. Zijn film kredieten omvatten Kill Bill: Vol 2 The Big Fix, The Savage Seven en Wild in the Streets ..

Hij schreef, regisseerde en verscheen in Mad Dog Time in 1996. Zijn meest recente films zijn Hell Ride, met Quentin Tarantino en Forgotten Pillen.

Filmografie

Acteur

  • 1968: Wild in the Streets door Barry Shear: Abraham Salteen
  • 1968: The Savage Seven van Richard Rush: Joint
  • 1969: The Devil's 8 Burt Topper: Chandler
  • 1969: I Dream of Jeannie - Episode: Dick
  • 1970: Angels Unchained door Lee Madden: Pilote
  • 1971: Chrome en Hot Leather door Lee Frost: Gabe
  • 1973: Love, American Style -
  • 1973: Kung Fu - Aflevering: Major Trapnell
  • 1973: De Derde Meisje van links door Peter Medak: Bradford
  • 1973: Soul Hustler door Burt Topper: Brian
  • 1974: William Castle Shanks
  • 1975: How Come Niemand is aan onze kant? door Richard Michaels: Brandy
  • 1975: All Together Now door Randal Kleiser: Mike
  • 1976: Barney Miller - Aflevering: Hurley
  • 1976: De dag van de Heer werd opgepakt door Burt Topper: Brian
  • 1978: Laverne & amp; Shirley - Aflevering: Jake
  • 1978: The Big Fix door Jeremy Kagan: Wilson
  • 1979: Barnaby Jones - Episodes: Harley Jessup / Lee Henderson
  • 1979: The Dukes of Hazzard - Aflevering: Joey Sagalo
  • 1979: High Midnight van Daniel Haller
  • 1979: C.H.O.M.P.S. door Don Chaffey: Ken Sharp
  • 1980: Sidney Condominium Hayers: Julian Higbee
  • 1982: Hey Good Lookin 'van Ralph Bakshi: Stomper
  • 1983: The Sting II door Jeremy Kagan: Gellecher, één van Lonnegan's bodyguards
  • 1996: Roger Christian Underworld: Ned Lynch
  • 1996: Mad Dogs door Larry Bishop: Nick
  • 2004: Kill Bill: Volume 2 van Quentin Tarantino: Larry Gomez
  • 2006: Het Schuim Effect van Sarah Kelly
  • 2008: Hell Ride Larry Bishop: Gunman
  • 2010: Vergeten Pillen door David Hefner: Mathis

Filmregisseur

  • 1996: Mad Dog Time
  • 2008: Hell Ride

Scenarioschrijver

  • 1996: Underworld door Roger Christian
  • 1996: Mad Dog Time
  • 2008: Hell Ride

Producent

  • 1996: Mad Dog Time
  • 2008: Hell Ride
(0)
(0)
Vorige artikel Open Your Heart
Volgende artikel Wit-gestreepte mockingbird

Commentaren - 0

Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha