Juan Camus

Juan Camus Negrete is een Spaanse popzanger stijl. Werd uitgebracht in 2001. In 2002 Idol, bracht hij zijn eerste album Things I Never Told You.

Carrière

Juan Camus werd geboren in Laredo, waar hij voor de eerste 10 jaar. Later verhuisde zijn familie naar Madrid en dat is waar hij geïnteresseerd in muziek als onderdeel van het koor van zijn school in La Salle en het theatergezelschap Vicente Araguas. Na een stint in de Royal University College Maria Cristina in San Lorenzo del Escorial, studeerde hij af in Business and Economics en verhuisde naar Londen om muziek te studeren.

2001: Operation Triumph

Hij werd bekend door de tv-show American Idol, waarvoor hij componeerde, samen met Naim Thomas, de single "Mijn muziek is uw stem."

2002: Things I Never Told You

In 2002, na het succes van het programma, publiceerde zijn eerste album Things I Never Told You. "Mine", een lied gecomponeerd door hem werd zijn eerste single, die werd gevolgd door "Net geboren van je houden", die zijn tweede single was. Het album kwam binnen op # 19 Afyve lijst duren een maand en het bereiken van de gouden plaat in Spanje.

2003-2005: Exit

In de zomer van 2003 bracht hij zijn tweede album met invloeden Exit merge techno en Latijns-stijlen. Het werd geproduceerd door de Spaanse producent Luis Carlos Esteban. Zijn tweede single "Hier in je huid" werd geproduceerd door Jacob Calderon, de zoon van producer Juan Carlos Calderón. In de video voor haar eerste single "I" gerekend op de medewerking van Sofia Mazagatos, Jose Manuel Parada en Lara Dibildos onder anderen, terwijl in zijn tweede video "Hier in je huid" Het werd bijgewoond door Teresa Gimpera en Elsa Anka.

In januari 2004, John nam deel aan de wedstrijd programma 'Big Brother' zijn tweede.

2008-2010: Het wonder van kerst

In november 2008 publiceerde John zijn derde solo-album "The Miracle of Christmas", gepubliceerd door SGAE en Seal auteur. Het werd ook geproduceerd door Luis Carlos Esteban en werd opgenomen tussen Madrid en Londen in de zomer van 2008. De eerste single van het album is "Een glimlach en een stuk speelgoed met Kerstmis." Een video-cartoon met dezelfde naam is gemaakt.

2011-2012: Phoenix

In 2011 lanceerde hij zijn persoonlijke succes akoestische versie van Britney Spears "Baby One More Time".

Op 11.11.11 gelanceerd "Phoenix", waarvan de eerste single, getiteld "With You". "Phoenix," executive geproduceerd door John zelf, werd opgenomen tussen Londen, Zweden en Duitsland. "Phoenix" is samengesteld uit 14 thema's aangeboden op digitale platforms.

2013: One More Time

In 2013 introduceerde de single "One More Time" in het Engels en "opnieuw" in het Spaans. Ongepubliceerde, geschreven en geproduceerd door het in zijn geheel, om geld in te zamelen voor de behandeling van Henry Allen Britse 4-jarige kinderen met kanker neuroblastoom en uiteindelijk stierf op 20 oktober Fase 4 kanker kwesties.

2013: De kracht van de liefde

Aan het einde van 2013 neemt verkoop "The Power of Love" via hun officiële website.

2014: Ik overleefde

In 2014 publiceerde hij "overleefd".

Juan Camus woont momenteel tussen Madrid en Londen, waar hij runt twee bedrijven.

Discografie

Studio-albums

  • 2002: Things I Never Told You
  • 2003: Exit
  • 2008: The Christmas Miracle
  • 2011: Phoenix
  • 2013: The Henry Allen Album Charity Appeal

Singles

  • "Mijn"
  • "Alleen Ik ben geboren om je"
  • "Ik wil"
  • "Hier in je huid"
  • "Say Goodbye"
  • "De kleur van mijn liefde"
  • "Als je denkt"
  • "Geloof"
  • "Set me free"
  • "Het wonder van Kerstmis"
  • "Baby One More Time"
  • "Contigo"
  • "Nog een keer"
  • "Again"
  • "The Power of Love"
  • "Ik overleefde"

Tours

  • 2002: Tour "OT"
  • 2003: Tour Things I Told You Never.
  • 2003: Tour Exit 1.
  • 2004: Tour Exit 2.
  • 2006: Tour in Duitsland.
  • 2007: Tour in Oostenrijk en Zwitserland.
  • 2011: Mini-Tour in het Verenigd Koninkrijk.
  • 2013: Henry Allen Beroep Charity Tour in het Verenigd Koninkrijk.

Filmografie

  • Cine de Barrio.
  • Een altra ding.
  • OT: The Movie.
  • Ala ... Dina!
(0)
(0)
Vorige artikel Alfa DNA
Volgende artikel Rasueros

Commentaren - 0

Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha