Jaramar

Jaramar is een gerenommeerde folk zanger, componist en Mexicaanse schilder.

Biografie

Vanaf de leeftijd van 10 studeerde hij muziek zingen met diverse leraren, in 1966 trad hij toe tot de Mexicaans-Amerikaanse Culturele Uitwisseling Institute in San Antonio, Texas.

Bij zijn terugkeer naar Mexico werd hij lid van de Mexicaanse Academy of Dance INBA. Hij studeerde ook dans aan de Academie van Coyoacan.

Tussen 1972 en 1976 studeerde ze Textiel en Kleding Design in Rome tegen de "Academia di Costume e di Moda" in Parijs en "Ecoles van de Chambre Syndicale de la Couture Parisienne". Van zijn terugkeer naar Mexico en tot 1983 werkte hij op het gebied van design kleding en textiel.

Zijn professionele activiteit is verdeeld tussen de prestaties als zanger en het werk gedaan in tekenen, schilderen en beeldhouwen.

Sinds 1978 is hij woont in de stad Guadalajara, waar hij momenteel woont.

Baan

In 1990 begon hij een onderzoeksproject, recreatie en muzikale zoektocht die is gepresenteerd in diverse fora waaronder:

Theaters in Mexico

Paleis voor Schone Kunsten, Teatro Degollado in Guadalajara, Sala Nezahualcoyotl, San Ildefonso College, Theatre Arts, National Arts Centre, Teatro de la Ciudad de Mexico. Diana Theater in Guadalajara, Teatro Angela Peralta Teatro Juarez in Guanajuato, Teatro La Paz in San Luis Potosi, Chiapas Dominguez Brothers Theatre, Theater Ocampo Michoacan, Veracruz Clavijero Theater.

Theaters buiten Mexico

Quito Polytechnic Theater, National Gallery van Ottawa, Maya Theater in Los Angeles, The New Los Angeles Theatre Center, California Mexicaans museum voor Schone Kunsten in Chicago, Haus der Kulturen der Welt, Chassé Theater in der Kultur Brotfabrik, Moods im Schiffbau , Kulturzentrum Schlachthof, Musis Sacrum, Théâtre Municipal Corsica, RASA Wereldcuturencentrum, Schouwburg CC Leopoldsburg Zwaneberg, Heist op den Berg, onder anderen.

Lid

Huidige Lineup

  • Jaramar - Voice
  • Juan Castañón - gitaren
  • Rodrigo "Amillo" Castro - trompet, banjo, gitaar
  • Luciano Sanchez - drums
  • Carlos Vilches - bas, tuba

Muzikanten die hebben samengewerkt met Jaramar

  • Alfredo Sanchez - producenten en muzikale richting, programmering, keyboard, gitaar
  • Eduardo Arámbula -
  • Miguel Angel Gutierrez - gitaar
  • Emiliano Huerta - werpers, teer, stommer, shaker, riq zaden
  • Hector Aguilar - percussie
  • Mario Alberto Rivas - cello
  • Carlos Avilez - laag
  • Juli Mangiamelli - percussie
  • Luis Javier Ochoa - gitaar
  • Luis Eduardo Arreola - laag
  • Nathalie Braux - klarinet
  • Diego Escobar - Batterij
  • Eli Prado - gitaar
  • Dario Rojas - Batterij

Discografie

  • 1992 Tussen verdriet en vreugde
  • 1995 pretenderen te slapen
  • 1997 Als ik ooit sterven
  • 1998 Talen
  • 1999 Op de begane grond
  • 2002 Niemand zal geloven in brand
  • 2002 Journey
  • 2004 Slapen in de donkere nacht
  • 2006 benoemen je mijn lippen
  • 2008 Flood
  • Route 2010 reis naar een DVD overstroming
  • 2011 Privé feesten
(0)
(0)
Vorige artikel Guanahani
Volgende artikel Han Ryner

Commentaren - 0

Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha