Jagged Edge

Jagged Edge is een Amerikaanse boyband van R & B, dat oorspronkelijk ondertekend door de platenmaatschappij genaamd Jermaine Dupri van So So Def Records Columbia. De groep is samengesteld uit de tweeling Brian Casey en Brandon Casey, Kyle Norman en Richard Wingo. De groep heeft een vergelijkbare stijl naar New Edition Jodeci en Dru Hill, en de meeste van hun hitsingles worden geproduceerd door Dupri.

Met de ontbinding van Dru Hill in 1999, Jagged Edge werd de meest populaire mannelijke groep van R & B, het opnemen van hits als 'I Can not Love U "," Let's Get Married "en" Waar de partij bij ". De groep bleef in Columbia bij Dupri en So So Deft gedaald door Arista Records in 2003. Hun laatste album Jagged Edge, werd uitgebracht op 9 mei 2006 op Columbia / Sony Urban Music.

Discografie

Albums

  • 1998: Een Jagged Het was # 104 US
  • 2000: J.E. Heartbreak No. 8 US
  • 2001: Jagged Little Thrill # 3 US
  • 2003: Hard # 3 US
  • 2006: Jagged Edge # 4 VS
  • 2007: Baby Makin 'Project

Hitsingles

  • 1997: "The Way That You Talk"
  • 1998: "Gotta Be"
  • 1999: "Hij kan je niet van de Liefde"
  • 2000: "Let's Get Married"
  • 2000: "Promise"
  • 2001: "Where The Party At"
  • 2001: "Goodbye"
  • 2003: "Walked Outta Heaven"
  • 2004: "Hoe is het om"
  • 2005: "Nasty Girl"
  • 2005: "So Amazing"
  • 2006: "Good Luck Charm"
  • 2006: "Stunnas"
  • 2007: "Zet een Lil umph In It"
(0)
(0)
Vorige artikel Charmcaster
Volgende artikel Een Palau

Commentaren - 0

Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha