Hard Rock Sofa

April 7, 2016 Mart Poullet H 0 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Hard Rock Sofa is een elektronische muziek duo inwoner van Smolensk, Rusland. Het bestaat uit Alexander en Denis Shapovalov Chepikov.

Biografie

De band werd in 2005 gevormd als een trio door Alexander Shapovalov, Denis Chepikov en Sergey Zuev. Laatstgenoemde besloot de band te verlaten te wagen als zanger in de alternatieve rock project. Vanaf de eerste dag begon ze te werken met deze stijlen van de elektronische muziek, zoals electro house, electronica, progressive house ze te combineren met rock, funk, disco en hip-hop, om een ​​onderscheidend geluid van hun werk te geven. Daarom is voor de productie van zijn tracks sommige instrumenten werden levend gebruikt zoals gitaren, synthesizers, percussie en een aantal klassieke effecten om onze housemuziek heeft een gelijkenis met het hard rock. Een van zijn tracks wordt erkend "Blow Up" in 2011 gelanceerd door het label Axtone Records, eigendom van de Zweedse Axwell. Ze hebben ook de neiging om producties te starten en te remixen met een andere Russische project van de elektronische muziek, zoals Swanky Tunes, die op hun beurt worden beschouwd als vrienden. De single 'Thank You / Labyrinth "werd uitgebracht op het legendarische Britse label Cr2 Records, terwijl" feedback "van het Nederlandse label Spinnin' Records, en" Steam Gun "werd gelanceerd door het zegel van Chuckie, Dirty Nederlandse Records. Al deze producties werden ondersteund door verschillende sterren van house muziek en vaak gebruikt in zijn sets en radioprogramma's. De single "Smolengrad / United EP" was een groot succes en werd herdrukt door verschillende platenmaatschappijen over de hele wereld. De naam "Smolengrad" is opgedragen aan zijn geboortestad van Smolensk. Een van zijn meest opvallende samenwerkingen met Swanky Tunes is de dance versie van "I Wanna Be Your Dog", origineel Stooges. In 2012, opnieuw de productie voor het label van Axwell, Axtone Records, het vrijgeven van "Quasar", één van de grootste producties dit jaar door vele dj's, met inbegrip van de Swedish House Mafia, waar de Hard Rock Sofa gemaakt stand beschouwd voor de Zweden in zijn presentatie in Madison Square Garden in New York. Dit jaar lanceerde ook een aantal coproducties met de Swanky Tunes, waaronder "Here We Go" voor Axtone Records en "The Edge" voor Wall Recordings, het label van Afrojack.

Discografie

Singles en EP's

  • 2006: Hard Rock Sofa & Volledige Fiction - "The Morning EP"
  • 2006: "Sonic Doel EP"
  • 2007: "Aangenaam Emotions"
  • 2008: "Magnetic Room EP"
  • 2008: Swanky Tunes & amp; Hard Rock Sofa - "Zure Reis"
  • 2008: "onderdompeling"
  • 2009: "Je bent als"
  • 2009: Jean-Claude Ades & amp; Hard Rock Sofa - "Spanish Harlem"
  • 2009: "Let Me Go"
  • 2009: "Something From Outside"
  • 2009: "Nauwelijks Holding On"
  • 2010: "Leef Vandaag"
  • 2010: Hard Rock Sofa & amp; St. Brothers - "mythe"
  • 2010: Swanky Tunes & amp; Hard Rock Sofa - "Select Start"
  • 2010: Swanky Tunes & amp; Hard Rock Sofa - "Rhea"
  • 2010: Swanky Tunes & amp; Hard Rock Sofa - "onderdompelen / Acid Trip"
  • 2011: Swanky Tunes & amp; Hard Rock Sofa - "Dank u / Labyrinth"
  • 2011: Hard Rock Sofa & amp; St. Brothers - "Blow Up"
  • 2011: "nieuwe filosofie"
  • 2011: Swanky Tunes & amp; Hard Rock Sofa - "feedback"
  • 2011: Swanky Tunes & amp; Hard Rock Sofa - "Steam Gun"
  • 2011: Swanky Tunes & amp; Hard Rock Sofa - "Smolengrad / United"
  • 2011: Swanky Tunes & amp; Hard Rock Sofa - "I Wanna Be Your Dog"
  • 2011: "True Emotion"
  • 2012: "Quasar"
  • 2012: Hard Rock Sofa & amp; Swanky Tunes - "Apogee"
  • 2012: Hard Rock Sofa & amp; Swanky Tunes - "The Edge"
  • 2012: Hard Rock Sofa & amp; DJ Squire - "Just Can not Stay Away"
  • 2012: Hard Rock Sofa & amp; Swanky Tunes - "Here We Go"
  • 2012: "Starlight"
  • 2012: "Caleidoscoop"
  • 2012: "Chemistry" met Swanky Tunes, Matisse & amp; Sadko
  • 2013: "Rasputin"
  • 2013: Hard Rock Sofa Vs. Dirty Shade - "Collapsar"
  • 2013: Hard Rock Sofa & amp; Skidka - "Let Me Hear You Scream"
  • 2013: Hard Rock Sofa & amp; Swanky Tunes - "Stop In My Mind"
  • 2013: Hard Rock Sofa Vs. Eva Shaw - "Get Down"
  • 2014: Hard Rock Sofa & amp; Skidka - "Moloko"
  • 2014: Hard Rock Sofa & amp; Skidka - "Arms Around Me"

Remixes

2006:

  • Swanky Tunes - В Космосе Чувств
  • Swanky Tunes - No More Fear

2007:

  • GenderFix - Getaway Car
  • Swanky Tunes - Ooit U
  • Swanky Tunes - Morgen
  • Dmitry Filatov - Один Твой Вздох
  • MAD-A - M.A.D.A.
  • Cherry Lips & amp; Trox - White Sky
  • DJ Sender - Kiss You

2008:

  • CyberSutra - Lick It
  • Mike Balance - Loud Enough?
  • DJ Stranger - Requiem
  • Top Disquo - Met Geluid
  • Maksim - Luchshaya Noch
  • Elektrische Soulside - Little Fcker
  • Phantom Project en Topspin - Touch Me

2009:

  • Max Creatief & amp; DJ Cross - Rock This
  • Kyau & amp; Albert - Be There 4 U
  • Kyau & amp; Albert - Hooked On Infinity
  • Swanky Tunes - Zodiac
  • Swanky Tunes - Get Up & amp; Schreeuw
  • Sebastien Szade & amp; Eddine B - Pyla Dune
  • Alex Vives - The Dangerous Man
  • Mash Mike & amp; Tandu - Firedance
  • DJ Lvov & amp; NewZhilla, U-Piter vs. Vadykay - No Matter
  • Nate River & amp; Monkey D Luffy - Tcha Tcha
  • Ruslan Sever & amp; Splash - Elektronische Liefde

2010:

  • Stereo Palma - Andale
  • Nicola Fasano Vs. Splashfunk - Shosholoza
  • Nicola Fasano, Gass - Night & amp; Dag
  • Simon De Jano - Mykonos Stars
  • Steve Forest vs. Marilyn Monroe - I Wanna Be Loved By You
  • Josh The Funky 1 feat. Corey Andrew - Alright
  • Flash Brothers Feat Bonse -. Hogere
  • Joseph Armani & amp; Eugene Noiz feat. Mc Shayon & amp; Vance Jeya - Zomer Stuff
  • Dirty South feat. Rudy - Let It Go / Summer Stuff
  • Steve Forest vs X-Static - Ik sta
  • Nicola Fasano versus Pitbull - Hey Baby
  • AnnaGrace - Do not Let Go
  • DJ Dove En Ja'Quita Perkins - Touch Me
  • Peter Luts Feat Jerique -. Can not Fight This Feeling
  • Steve Forest, Laera & amp; Nicola Fasano feat. Chandler Pereira - Jolly Roger Symphony
  • Tune Brothers & amp; Plastik Funk - Hip baby

2011:

  • Muttonheads feat. Alex Alvarez - Moment van Geluk
  • Swanky Tunes - No More Fear
  • Chriss Ortega Feat Nicco -. Feel Alright
  • Peter Brown & amp; Etienne Ozborne feat. Max'C - Change The World
  • Swanky Tunes feat. Mr. I.V. - Together
  • Spencer & amp; Hill - I Spy
  • Kolya & amp; Matuya feat. Ely - Love Again
  • DJ Antoine Vs Timati feat. Kalenna - Welkom in St. Tropez
  • Antoine Clamaran feat. Arnelas Soraya - Stick Shift
  • Steve Forest vs The Ones - Flawless
  • Grant Smillie Feat Zoe Badwi -. Carry Me Home
  • Johnny Buss & amp; Daniel Von B feat. J-Sun - Do You Feel The Same
  • Punk Ninja Feat Monique - altijd.
  • Vengerov - Kazantip Intro
  • DJ Ivan Roudyk & amp; Shena - Aphrodisiac
  • Dim Chris feat. Amanda Wilson - You Found Me
  • Jus Jack feat. Black Dogs - One Day At A Time
  • Morgan Pagina, Sultan & Ned Shepard & amp; BT Feat Angela McCluskey -. In De Lucht
  • Jesus Luz & amp; . Yves Larock Feat Liliana Almeida - Running Man
  • Kid Massive & amp; Mark Le Sal - Do not Cry
  • Mad Mark feat. Alexander - Anywhere You Go
  • R3hab & amp; Max'C Swanky Tunes Feat -. Het verzenden van Mijn Liefde

2012:

  • Marco V - Analogital
  • Norman Doray & amp; Nervo ft. Cookie - Iets om het te geloven
  • Calvin Harris feat. Ne-Yo - Let's Go
  • David Guetta feat. Getaped Rai - Just One Last Time

2013:

  • Voorbeeld - Perfect Vervanging
  • Ludacris feat. Usher & amp; David Guetta - Rest of My Life
  • Alesso feat. Matthew Koma - Jaren
  • Stijl van Eye & amp; Tom Staar - After Dark

2014:

  • Alesso feat. Tove Lo - Heroes
(0)
(0)

Commentaren - 0

Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha