Elizabeth Arciniega

Actrice Elizabeth Arciniega Haag Mexicaanse en de Zwitserse nationaliteit.

Leven

Elizabeth Arciniega studeerde dramatische literatuur en theater aan de Nationale Autonome Universiteit van Mexico. Later nam hij diverse cursussen in handelen met gerenommeerde professoren en Adriana Barraza en Ludwik Margules.

Zijn eerste optredens waren hoofdrollen spelen in werken. In Poëzie in mute stem van Luis Mario Moncada won ze de eerste prijs voor de beste actrice in de V nationale wedstrijd voor kinderen en jongeren theater georganiseerd door het Nationaal Instituut voor Schone Kunsten, Departement van de Federal District, Socicultur en begeleiding centrum voor adolescenten AC uitgereikt door José Solé. Voor zijn interpreción Laura Winfield in The Glass Menagerie, werd ze genomineerd voor vrouwelijke revelatie door de Mexicaanse Vereniging van Theater Crítitcos. Toen kwam een ​​groot aantal optredens in het theater, soaps en tv-shows en een aantal films. In het kort heeft hij deelgenomen aan meer dan 50 producties en de meeste van zijn belangrijkste personages behoren tot het theatrale veld.

Vrouwen bedrogen en Maria Belen zijn hoogtepunten in zijn carrière omdat ze over de hele wereld geëxporteerd naar sinds 2000/01 telenovelas. Elizabeth speelde de advocaat die het meisje Maria Belen protagonist verdedigd.

Een ander hoogtepunt in zijn carrière was in 2008 in de film van James Bond - Quantum of Solace waar hij de bruid van de heer White - de Bond-schurk en vijand.

In 2004 trouwde hij met een Zwitserse en verhuisde naar Zürich, waar hij richtte de theatergroep Theater LaVox waarin zij de regisseur en actrice. LaVox Theater is de eerste Spaanse theatergroep onder leiding van een professional in Zürich.

Filmografie

Theater

  • 1985: Poëzie in mute stem
  • 1990: De Grote Theater van de Wereld
  • 1990: Bezoeken slaperig
  • 1991-1992: Wanneer de radio verplaatst naar Mexico
  • 1994: De andere ballingschap: Tribute Albert Camus
  • 1994-1995: Octopus Garden
  • 1997: Onder de covers
  • 2005: Overseas
  • 2008-10: Rosa de dos aroma
  • 2012-13: Biografie van vrouw

Soap

  • 1990: Ik koop die vrouw
  • 1997: Desencuentro
  • 1999: Vrouwen bedrogen
  • 2000: Female real life cases
  • 2001: Maria Belen
  • 2005: Linea di confine

Films

  • 2002: De dochter van de kannibaal / Lucia Lucia
  • 2005: Aarding
  • 2008: James Bond 007: Quantum of Solace

Directeur

  • 2008: Rosa de dos aroma
  • 2012: Biografie van vrouw
(0)
(0)
Vorige artikel Green Lake County
Volgende artikel Constantijn XI

Commentaren - 0

Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha