De Reno

Mexicaanse groep ontstond in de late 1964 rock and roll, beat, garage rock en ballad. Oorspronkelijk uit Monterrey, Mexico.

Hoogtepunten zijn onder andere grote prestaties opgenomen in hun debuut album, ontstaan ​​Reno, als hun Spaanse versie van "always love", "Y Is For You", "roddels" en "Think".

Geschiedenis

De Reno komt eind 1964. Zij voeren verschillende tv-presentaties in Mexico City.

De vijf oorspronkelijke leden zijn:

  • Humberto Sandoval Rodríguez
  • Chapa Raul Montemayor
  • Noyola Abraham Tellez
  • Gonzalo Rodriguez de León
  • Jezus Horacio Gonzalez Trevino

Opgenomen ten minste vier LP behoorlijk succesvol in Eco en zeehonden Peerless schijven, één voor Discs CBS en twee voor MCM.

In juni 1965 namen ze hun eerste LP voor Eco ontstaan ​​Reno, waar zijn eerste succes: "Denk", "altijd liefde", "Y Is For You" en "horen zeggen". Het volgende jaar, namen ze hun tweede LP getiteld The Reno met nummers als "Veel redenen" en "Not Me".

Datzelfde jaar, reizen ze naar Mexico City naar televisieprogramma's als The Colgate Smiles Polivoces en bediening Ja Ja Manuel "Loco" Valdes. Tijdens zijn verblijf in de hoofdstad, maken persoonlijke optredens op diverse cabarets zoals Hullabaloo en Harlem.

In 1966 namen ze hun derde LP geroepen om uw liefde voor het Eco-label te verbergen. In dat jaar, Raul Chapa verlaat en wordt vervangen door Edelmiro Esparza Gutierrez op bas. In 1968 brachten ze hun vierde LP getiteld Just A Game.

Later hebben ze een pauze 1969-1975, die terug naar de opnamestudio voor zijn vijfde LP waar staat een cover voor het succes van Tom Jones, "Love Me Tonight" en de mooie compositie vocalist Humberto sandoval Rodríguez, getiteld "Kid".

In 1980, Abraham Noyola verlaat de groep en werd vervangen door Roberto Magallanes op gitaar harmonie. Datzelfde jaar, maken ze een compilatie van zijn eerste drie albums maar nu voor MCM Records. Vervolgens, ze presteren twee full-length eerbetoon aan de pioniers van de rock van Mexico voor hetzelfde bedrijf MCM.

Geselecteerde discografie

LP

  • 1965: ontstaan ​​Reno
  • 1966: De Reno
  • 1966: Je moet je liefde te verbergen
  • 1968: Just A Game
  • 1975:

Singles

  • "Denk"
  • "Ik zal altijd"
  • "En Es Por Ti"
  • "Gossip"
  • "Not Me"
  • "Ik hou van je"
  • "Romanschrijver"
  • "Veel Redenen"
  • "Je moet je liefde te verbergen"
  • "De duivel in haar hart"
  • "Te Necesito"
  • "Toen ik 64"
  • "Als ik viel"
  • "[Money"
  • "The Night Before"
  • "Geen antwoord"
  • "We Petenecemos"
  • "Rain"

Aanwezig

Er blijven behoorlijk succesvol vooral in het noorden van het land, het interpreteren van de problemen die hebben geleid tot een groot succes.

(0)
(0)
Vorige artikel Blauwe lupine
Volgende artikel Battle of Leyte

Commentaren - 0

Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha