Consequentie

Gevolg is een Amerikaanse rapper uit Queens, New York, vaak verscheen in de Beats, Rhymes en het leven van A Tribe Called Quest, en de laatste tijd is herboren dankzij een reeks liedjes met Kanye West, zoals "Ruimteschip" van The College Dropout. Verzegelen deel Kanye, goede muziek.

Discografie

Studio-albums

  • Begin 2006: Do Your Day Job not Quit

Mixtapes

  • 2005: De Nadelen Vol 3:. Da Comeback Kid
  • 2005: A Tribe Called Quence
  • 2004: Take 'Em naar de stomerij
  • 2003: Een avond Wit EPC
  • 2003: De Nadelen Vol. 2: maken het spel Come To You
  • 2002: De Nadelen Vol. 1: All Sales Are Final

Singles

  • 2005: Caught Up In The Hype
  • 2005: N * ggas Get Knocked
  • 2003: Turn Ya Self In

Samenwerkingen

  • A Tribe Called Quest - Unreleased spoor: The Chase, Part II 1993
  • A Tribe Called Quest - Phony Rappers 1996
  • A Tribe Called Quest - Motivators 1996
  • A Tribe Called Quest - Jam 1996
  • A Tribe Called Quest - Geestkracht 1996
  • A Tribe Called Quest - Baby Phife's Return 1996
  • A Tribe Called Quest - Het Spel van Word 1996
  • A Tribe Called Quest - Stressed Out 1996
  • Kanye West - Ruimteschip 2004
  • Kanye West - The Good, The Bad, The Ugly 2005
  • Kanye West - '03 Electric Relaxation 2005
  • Kanye West - Gone 2005
  • Miri Ben-Ari - Ik heb gewacht op u 2005
(0)
(0)
Vorige artikel Sullivan Stapleton
Volgende artikel Francis Matthews

Commentaren - 0

Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha