Ciara

Ciara, geboren op 25 oktober 1985 in Atlanta, Georgia, USA, is een zangeres, danseres, actrice en model.

Geschiedenis

In 2004, maakte Ciara haar debuutalbum extra's die drie singles voortgebracht: "extra's", "1, 2 Step" en "Oh". Het album werd gecertificeerd triple platina door de Recording Industry Association of America en won vier nominaties bij de Grammy Awards. De tweede studio-album uitgebracht in 2006 was getiteld Ciara: De evolutie, die bracht de singles "Get Up", "Promise" en "Like A Boy". Het album bereikte nummer een in de Verenigde Staten en werd platina. Zijn derde album Fantasy Ride, in 2009, was minder succesvol beschouwd dan de eerste twee albums. Hoe dan ook, produceerde hij de hit die de top tien van de wereld "Love Sex Magic" met Justin Timberlake, die hem een ​​Grammy Award nominatie in de categorie voor beste pop samenwerking met zang verdiend ingevoerd. Het volgende jaar, maakte Ciara haar vierde studioalbum Basic Instinct, maar werd met slechte verkoop en bleef een neerwaartse trend in het commerciële succes. In 2011 tekende hij een nieuw contract met Epic Records, en bereidt zich voor om zijn vierde studioalbum, één vrouw van het Leger, de ene voorspeld door de eenvoudige "Sorry" en "Got Me Good" te maken. Van zijn muzikale debuut in 2004, heeft Ciara bereikt acht Billboard Hot 100 top-tien singles, waaronder een nummer één. Hij heeft ook won vele prijzen en onderscheidingen, waaronder drie BET Awards, drie MTV Video Music Awards drie MOBO Awards en een Grammy Award. Ciara heeft meer dan zeven miljoen platen wereldwijd, en meer dan 4,3 miljoen albums en 6,9 miljoen digitale singles verkocht in de Verenigde Staten.

Biografie

Omdat zijn vader was een lid van de Amerikaanse marine, uit de kindertijd woonde hij in Spanje, New York, Californië, Arizona en Nevada. In zijn jeugd begon hij met het schrijven over zijn bewogen leven in de klassen van "Star Party: de ster is u" en daar besloot hij moet muziek professioneel na te streven. Vanaf het moment trad hij Sean Garrett aan "extra's" samen te stellen. Toen Lil Jon hoorde de demo aangekondigd dat het een groot succes zou worden, dus besloot hij om hun producent. Manuel Rendon werd verliefd op haar en haar dansen. In de zomer van 2004 uitgebracht LaFace de single, snel aan de R & amp bereiken; B, zodat in dat jaar, in september, zijn debuutalbum "extra's" bracht hij. In het album liet ook zij een afdruk Missy Elliott met als thema "1,2 Step" en Petey Pablo gezamenlijk op de eerste single. In het album ook zij samenwerken Ludacris, over "Oh Baby Baby One More Time", "naast je". Op de 2006 Grammy Awards werd ze genomineerd voor beste nieuwe artiest en beste rap samenwerking met Missy Elliott voor het nummer "1, 2 Step". Toen besloot hij zich terug te trekken uit de muziek voor een tijdje. Ciara beschouwt Michael Jackson en Janet Jackson als een van haar idolen en inspiraties van de muziek.

Het persoonlijke leven

In 2005 begon Ciara daterend rapper Bow Wow, een jaar na het paar gescheiden wegens ontrouw van de kant van Bow Wow. In 2013 begon Ciara daterend rapper Future, hetzelfde jaar werden gepleegd en later kondigde ze verwachtten een kind.

Discografie

Albums

  • 2004: De extra's
  • 2006: Ciara: The Evolution
  • 2009: Fantasy Ride
  • 2010: Basic Instinct
  • 2013: Ciara

Singles

Samenwerkingen

DVD

  • 2005: De extra's: The Videos & amp; Meer

Tours

  • 2006: The Evolution Tour
  • 2007: Screamfest '07
  • 2009: -
  • 2009: The Circus Starring Britney Spears / Ciara

Filmografie

  • 2006: verkozen om te slagen - Becca Watley
  • 2009: Mama, ik wil zingen! - Amara
  • 2012: That's My Boy '- Ciara
(0)
(0)
Vorige artikel Struthioniformes
Volgende artikel Carnivora

Commentaren - 0

Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha