Candice Night

Juli- 17, 2016 Renato Steyn C 0 10
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Candice Night is een Amerikaanse zangeres en vrouw van Ritchie Blackmore, één van de originele Deep Purple muzikanten met wie vormde hij de band Blackmore's Night Renaissance. Hij werkte ook met deze in de samenstelling van diverse onderwerpen van de laatste fase van de Regenboog.

Race

Zijn geboorte naam is Candice Lauren Isralow. Op de leeftijd van 12 begon ze modellering.

Candice en Blackmore vormde het duo Blackmore's Night, het spelen van middeleeuwse muziek, die de teugels in vocalization houdt. Daarnaast waren er talrijke toneelstukken blaasinstrumenten, zoals Engels shawn, klem, Duitse rauschpfeife, de fluit en de Galicische chanter.

Nacht in 2005 verschijnt ook als gastzangeres op de ballad 'Light the Universe "van de power metal band Helloween, het album Keeper of the Seven Keys: The Legacy. Hij nam ook deel aan de opera Aina rots, waar hij vertegenwoordigt Oria.

Momenteel is hij getrouwd met Ritchie Blackmore en heeft een dochter, herfst Esmeralda, die het duo's nieuwste album, Autumn Sky, die werd gelanceerd in september 2010. geïnspireerd "Highland" werd gekozen voor de eerste single van het album, een versie van thema van de Zweedse groep One More Time In juni 2013 het licht zag "The Dancer en The Moon", zijn nieuwe baan.

Discografie

Blackmore's Night

  • Schaduw van de maan - 1997
  • Onder een Violet Moon - 1999
  • Branden bij Middernacht - 2001
  • Past Times met Good Company - 2002
  • Ghost of a Rose - 2003
  • Beyond the Sunset: The Romantic Collection - 2004
  • Kastelen & amp; Dreams - 2005
  • Village Lanterne - 2006
  • Winter Carols - 2006
  • Paris Moon - 2007
  • Secret Voyage - 2008
  • Autumn Sky - 2010
  • Danser & amp; De Maan - 2013

Solist

  • Reflections - 2011

Singles

  • Black Roses - 2011
  • Noem het liefde - 2012

Samenwerkingen

  • Regenboog: Stranger In Us All - 1994
  • Helloween: Keeper of the Seven Keys: The Legacy - 2005
  • Beto Vazquez Infinity: Beto Vazquez Infinity - 2001
(0)
(0)
Vorige artikel Waals
Volgende artikel Poa bolvormige

Commentaren - 0

Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha