Brown-hooded Gull

De meeuw kap Koffie is een waadvogel in de familie Laridae die in het zuiden van Zuid-Amerika.

Populaire namen

Zowel in Argentinië als in Uruguay en Paraguay, de enige algemene naam is Seagull kap koffie. In Chili, echter wordt het genoemd: Cahuil zeemeeuw, Caulle chelle, of stern.

Distributie

Het leeft uit het zuiden van Brazilië en Uruguay door het midden en zuiden van Chili en Argentinië naar bijna alle Zuid-Amerikaanse zuidelijke eilanden in alle eilanden van Tierra del Fuego en de Falklands. In de winter, de zuidelijke bevolking migreren noorden, het bereiken van de kust in het zuidoosten van Brazilië, Paraguay, het noorden van Chili, en af ​​en toe uit Peru en Zuid-Georgië en Zuid-Sandwicheilanden kust.

Functies

Hij heeft donker bruine kop en keel met witte halve cirkel aan de achterkant van het oog, terwijl de nek, borst en buik zijn wit. Zijn rug en vleugels dekveren zijn grijs, zijn witte primaire vleugels, sommige met zwarte punt, grijs en secundaire vleugels. Het heeft een donker rode snavel, net als hun benen. Het kan worden verward Franklins meeuw.

Leefgebied en voedsel

Zijn natuurlijke habitat is moerassen, zoetwatermeren, kustwateren, weilanden en mangroven. Hij heeft een gewoonte van het vliegen naar de weilanden en weilanden van de gebieden in het binnenland, vooral voor de nieuw geploegd, op zoek naar regenwormen en larven die lijken op de aarde velden verplaatsen. Slachthuizen en koelkasten komen ook te voeden met het afval daarvan; aangepaste vergelijkbaar met de Dominicaanse zeemeeuw, maar zonder de aanval op de jonge schapen. Ze eten ook insecten, schaaldieren, vissen en aas.

Reproduktie

Het nestelt in kolonies, tussen november en januari, tussen het riet en grassen aan de rand van vijvers of lagunes eilanden of rivieren; bij voorkeur in de buurt van de kust; drijvende, omvangrijke nesten, gemaakt van riet en andere waterplanten. Plaats tussen de 2 en 4 eieren in kleur tussen koffie en olijf met dikke gele verf en donkere vlekken. De eieren zijn 52 mm x ongeveer 37 mm. Zijn favoriete voedsel in broedseizoen is vis. De zwart-headed duck eend legt zijn eieren in de nesten van Chelle worden uitgebroed.

(0)
(0)
Vorige artikel Slag van Tulancingo
Volgende artikel Antananarivo

Gerelateerde Artikelen

Commentaren - 0

Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha