Bos Owlet

Blewitt De uil is een vogel van de familie Strigidae, is endemisch in de bossen van centraal India. Nadat het werd beschreven in 1873 en de laatste in het wild gezien in 1884, werd het uitgestorven beschouwd totdat het 113 jaar later werd herontdekt in 1997 door Pamela Rasmussen. Zoekopdrachten van de soorten in de vermeende locaties gegeven in het specimen labels waar ze waren verzameld had gefaald totdat het werd ontdekt dat deze soorten waren gestolen uit het British Museum door Richard Meinertzhagen en re-gestuurd met nieuwe etiketten ze geboden informatie mock locaties. Het is bekend om een ​​klein aantal locaties en de bevolking is zeer laag in de gefragmenteerde en kleine bossen van centraal India, waardoor de ernstig bedreigde soorten ..

Beschrijving

The Owl Forest is klein en ietwat gedrongen. Het is typisch een uil met een iets zonder vlekken en zeer geringde staart vleugels en kroon. Ze hebben relatief grote schedel en snavel. In tegenstelling tot de Bevlekte Uil, de Uil Bos heeft weinig, nauwelijks zichtbare plekken op de kruin en rug. De toppen hebben een donkere grijsachtige bruine kleur. De borst is bijna Solid bruin en zijkanten zijn opgenomen met een witte centraal gedeelte in de onderste borst dat soms niet is gemarkeerd, vooral bij mannen. De primaire veren zijn donkerder en onderscheiden. De vleugels en staart zijn gestreept met witte achterrand. Een donkere vlek zichtbaar onder de vleugel gezien loungen in de vlucht. Het gezicht disc is bleek en ogen zijn geel.

De soort epitheton herdenkt FR Blewitt, de collector van het eerste exemplaar werd in december 1872 verder naar het oosten bereikt Busnah-Phooljan buurt Basna op Phuljar weg in de regio Madhya Pradesh. Het monster werd verzonden naar Allan Octavian Hume die beschreef in 1873.

Verspreiding en habitat

Tot zijn herontdekking in 1997 werd deze uil bekend dat slechts zeven exemplaren gemaakt in de negentiende eeuw, in de noordelijke regio van Maharashtra, Madhya Pradesh en zuidoosten / west Orissa. In november 1997 een groep Amerikaanse ornithologen, waaronder Pamela C. Rasmussen, herontdekt de soort in de uitlopers van Satpura Range, ten noordoosten van Bombay. In 2000 werd in een studie van de 14 gebieden van de bossen door middel van hun vroeger gamma ligt ze 25 vogels op vier locaties ten noorden van Maharashtra en zuidwesten van Madhya Pradesh, waaronder drie paren in het gebied bebost Taloda en zeven paren in de Toranmal bosrijke omgeving. Geen vogel werd gevonden in een kort overzicht van zijn vroeger gamma in het oosten van Orissa die kan te wijten zijn aan degradatie van hun habitat. Bos soorten en Padwa Chatwa buurt Andhra Pradesh door KSR Krishna Raju werden ook gemeld. Andere studies in de staten van Orissa, Chhattisgarh, Madhya Pradesh, Maharashtra en Gujarat vond de vogel in een paar locaties in Melghat Tiger Reserve in Maharashtra.

Het bos uil heeft waarnemingen van Talda bosgebied, het bos Toranmal, Melghat Tiger Reserve, en het gebied van bos Khaknaar, allemaal in het centrum van India om HAD dicht loofbos openen gehad. Deze bosgebieden HAD Tectona grandis, Lagerstroemia parvifolia, Boswellia serrata en Lannea grandis. Werden gevonden nest holtes in bomen op een hoogte van 5 tot 8 meter in de bomen: zoals Soymida febrifuga. De meeste gebieden in de bomen waren te jong en te weinig holtes geschikt voor het nestelen. Een humane studie gemeld dat verstoord bossen Met meer open plekken binnen de geprefereerde Waren bossen fourageren terwijl een andere studie bleek dat ze gebruikt gebieden met open kap en dichte ondergroei.

Gedrag

Deze uilen jagen van zitstokken Typisch Waar zitten ze stil en wachten op prooi. Toen zat ze flick hun staart van links naar rechts en meer opgewonden snel als prooi wordt achtervolgd. Het werd in een studie opgemerkt dat bijna 60% van de prooi waren hagedissen, knaagdieren 15%, 2% en de resterende vogels ongewervelden en kikkers. Bij het nesten van de man vrouw opgejaagd en gevoed bij het nest en de jongen werden gevoed door het vrouwtje. De jonge uitvliegen na 30-32 dagen.

De verkering hoogseizoen is januari-februari in de tijd waarin zij zijn zeer responsief om de weergave te bellen met een mix van zang en territoriale gesprekken.

Sterk ze lijken overdag te zijn, hoewel niet erg actief na 10:00, de jacht vaak overdag. Op koude winter ochtenden Zij koesteren op de toppen van hoge bomen.

Kinderlijke kannibalisme is waargenomen door kwaad.

Vocalisatie

Ze maken verschillende gesprekken. Deze omvatten een sissend oproep van korte duur. Het lied gesprekken zijn kort en mellow tegenstelling tot de meeste Die van uilen. Meestal zijn ze disyllabic, "oh-owow" maar eenlettergrepige en elke noot geluid stijgt en daalt snel. De territoriale gesprekken zijn getranscribeerd als "Kwaak ... KK, kwaa..kk". Een contact oproep van "kee yah, yah kee ..." Toen de man wordt gegeven brengt voedsel aan de vrouwelijke bij nest. Het alarm oproepen is een "chirrur ... chirrur, sjirpen ... sjirpen" te bedelen, terwijl "kee ... k, k kee ..." noemt is gemaakt Bij jonge vrouwen of voedsel te zoeken.

Toestand

De Forest Owlet blijft uitsterven bedreigd, en de huidige bevolking wordt geschat op minder dan 250. Er wordt gedacht dat esta've geweest zeldzame uil Altijd. De originele exemplaren werden verzameld in de dichte jungle, en de recente waarnemingen mei Vertegenwoordigen meer open bos suboptimaal habitat. Het bos in de vlaktes in haar assortiment heeft-is volledig opgeruimd, en er is de druk op de resterende bossen.

Een recent onderzoek in niet-beschermde gebieden van Maharashtra en Madhya Pradesh bevestigd STI Aanwezigheid op twee plaatsen. In Maharashtra werd paar Waargenomen in Toranmal Forest Reserve in Madhya Pradesh en zes personen werden waargenomen in Khaknar.

(0)
(0)
Vorige artikel Gail Patrick
Volgende artikel Beleg van Leningrad

Commentaren - 0

Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha