Borgeous

John Borger professioneel bekend als Borgeous is een disc jockey en producer.

Biografie

Het debuteerde in het begin van 2013, met de release van tracks zoals "From Cali With Love", "Gangsterous ',' Rags to Riches" en "AGGRO" en sommige bootleg versies van nummers van Rihanna en Ciara, werden verspreid bij hun SoundCloud . Het was echter met de release van de single "Tsunami" in samenwerking met de Canadese duo DVBBS bereikt internationale erkenning. Het werd gepubliceerd in augustus 2013 door Doorn Records label, het bereiken van de eerste plaats in de hitlijsten van Beatport digitale portal. Ook scoorde nummer één op de singles chart voor Nederland en België en werd door Billboard magazine als de meest gespeelde track in het Tomorrowland festival beschouwd. Na het succes van "Tsunami" Borgeous DVBBS en trok de aandacht van het Belgische duo Dimitri Vegas & amp; Like Mike, want in november van dat jaar, in co-productie van de single "Stampede" door Spinnin 'Records label. In maart 2014, nieuw leven ingeblazen ze een vocale versie van de single "Tsunami" onder de titel "tsunami", die de deelname van Tinie Tempah omvat, waardoor hij nummer één te bereiken in het Verenigd Koninkrijk.

Discografie

Singles

  • 2012: "From Cali With Love"
  • 2013: "Gangsterous"
  • 2013: 'Rags to Riches "
  • 2013: "AGGRO"
  • 2013: "Tsunami"
  • 2013: "Stampede"
  • 2014: "Invincible"
  • 2014: "Tsunami"
  • 2014: "Celebration"
  • 2014: "Wildvuur"
  • 2014: "Beast")
  • 2014: "Breathe"
  • 2014: "Break The House"
  • 2014: "Toast"
  • 2014: "Thutankhamun"
  • 2014: "Dit Could Be Love"
  • 2015: "They Do not Know Us"

Remixes

  • Ciara - Goodies
  • Rihanna - Pour It Up
(0)
(0)
Vorige artikel Densetsu geen STAFY
Volgende artikel Manuel Quintana

Commentaren - 0

Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha