Black Storm Petrel

De zwarte stormvogel is een zeevogel soort van de familie van de stormvogels,. Het is klein, heeft een lengte van 23 cm, met een spanwijdte van 46-51 cm.

De soort broedt koloniaal op eilanden voor de kust van Zuid-Californië in de Verenigde Staten en offshore in de Golf van Californië en Baja California in Mexico. Meestal nestelt in rotsspleten en Burrows zachte ondergrond. Ook nestelt in holen ongebruikte, van Alken. De kolonies worden geserveerd in de nacht om roofdieren vogels te voorkomen; als meeuwen, slechtvalken en uilen. Net als de meeste stormvogels, hun loopvaardigheid is beperkt te kruipen langs de hol. Het vrouwtje legt een enkel wit ei paartijd, als het ei is verloren zelden wordt vervangen. Beide ouders delen de plichten tijdens incubatie duurt ongeveer 50 dagen. Het vrouwtje is uitgekomen een paar dagen na het uitkomen tot het in staat om hun lichaamstemperatuur te reguleren zelf, beide ouders zijn verantwoordelijk voor voedsel. Veer vrouwen 10 weken na het uitkomen.

De zwarte stormvogels de rest van het jaar op zee door te brengen, maar lijkt voor de kust, de meeste andere stormvogels. Daarom kunnen zij worden gezien vanaf de kust. Een reis van de migratie van de wateren rond hun jonge en vaak, hoewel zeldzaam, hebben twee velden voor de winter; een in Californië stromen offshore-afstand van de kust van Midden-Californië; en een ander verder op zee voor de kust van Centraal-Amerika naar het zuiden rond Colombia en Ecuador. Er wordt aangenomen dat deze migratiepatronen zijn ontworpen om orkanen in de fokkerij voorkomen.

Het voedt zich voornamelijk met plankton schaaldieren, kreeft larven voorkeur. Zij eten ook kleine vissen en slachtafval. Het voedt zich met behulp van diverse technieken, waaronder het voeden duik, kelderen 1 m onder het oppervlak, het voeden op het oppervlak tijdens het zwemmen en het voeden tijdens het vliegen. Op zee, het eten is individueel.

De zwarte stormvogel is een veel voorkomende soort, voor een bedrag van enkele miljoenen paren, wordt niet beschouwd als bedreigd. Er zijn verloren in een aantal van de broedplaatsen, met name de schuld van wilde katten en ratten. Restauratieprojecten eilanden hebben deze roofdieren van verschillende fokkerij eilanden geëlimineerd.

(0)
(0)
Volgende artikel Erich Klein

Commentaren - 0

Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha