Anas sibilatrix

De overo eend, smient en wilde overo is een vogelsoort anseriforme eigen familie Anatidae Zuid-Amerika. In tropisch Amerika is bekend als echte Cairina moschata ondersoorten sylvestris, die behoren tot dezelfde familie Anatidae eend.

Functies

De totale lengte is 43-54 cm. Mannetjes wogen gemiddeld 900 gram, iets kleiner vrouwen met een gemiddeld gewicht van 800 gram. Algemeen gekleurde zwarte boven en wit onder, wordt vaak erkend door de witte vlek op zijn gezicht, en de witte strepen op de vleugels tijdens het vliegen.

Distributie

Hun geografische spreiding is het midden en zuiden van Argentinië en Chili, naar de Isla Grande de Tierra del Fuego. In de winter migreert het noorden aankomen tot Uruguay, Paraguay en het zuiden van Brazilië. Het is ook aanwezig in de Falklandeilanden.

Gedrag

Het is een slechte duiker is meestal goed flyer en gemakkelijk lagunes veranderen op zoek naar een betere plek. Het is ongrijpbaar, is het erg moeilijk te benaderen en zwemmen naar het midden van het meer of vliegen naar de andere kant, hoewel de persoon van hen. Het voedt zich met waterplanten en zaden.

Habitat

Het leeft in meren en rivieren van kleine stroom, liever diep water veel van de tijd. Het is gevestigd in habitats van zeeniveau tot 1200 meter hoogte.

Reproduktie

Te nestelen, kies een beetje droog plaatsen die op afstand van de kust, verstopt nest in gras hutten of bedekt met distels en pennen. Hij plaatst 5-8 eieren. De incubatie duurt 26 dagen en door het vrouwtje wordt uitgevoerd. Kuikens geboren, de vader integreert familie en begeleidt en verdedigt met de moeder.

Fotogalerij

(0)
(0)
Vorige artikel Volksmuziek van Spanje
Volgende artikel Air Force Vietnam

Commentaren - 0

Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha