ALZATE

Mei 16, 2016 Cees Tukker A 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

ALZATE Colombiaanse singer-songwriter die bekend staat als ALZATE. Zijn muzikale genres zijn populaire muziek ondanks, het noorden. Hij is momenteel de promotie van zijn nieuwe album, Colombia, Mexico, de VS en Venezuela.

Muzikale carrière

Begint

In het begin werd gekenmerkt door het spelen van de piano en op de leeftijd van 13 schreef en componeerde hij zijn eerste lied en van daar besefte dat het componeren was een noodzaak voor een speciale manier om hun gevoelens en persoonlijke ontplooiing te uiten. Vandaag is hij het podium met Mexicaanse en Colombiaanse muziek als Gale Group, Jorge Celedon onder anderen heeft gedeeld.

Hij begon vorm te krijgen op internationaal niveau met grote succes van de Latijns-Amerikaanse publiek bij zijn concerten vanwege zijn talent, nederigheid, charisma en teksten die het hart raken.

Personal Life

Hij werd geboren in een heel bijzondere en unieke woning van Medellin, Colombia. de oudste van de drie broers. zijn ouders, grote pijlers van zijn leven, zijn ze missionarissen en werkte zijn hele leven met de armste en meest behoeftige gemeenschappen in Colombia. Zijn huis was altijd een gastenverblijf, een apotheek en zelfs een ziekenhuis waar mensen echt nodig hebben is hulp. Hij en zijn broers zijn opgegroeid leren van deze levenslessen; speelgoed waren rolstoelen en krukken.

Discografie

  • 2013 - Verdomme verraad
  • 2014 - "Drie dagen cob"
  • 2014 - "Niet dat je de meeste goede"
  • 2014 - "Ik ben moe"
  • 2014 - "Vrouw van een vrouw '
  • 2014 - "True Love"
  • 2014 - "Bloody Betrayal"
  • 2014 - "Ik begon te drinken"
  • 2014 - "Dronken van jaloezie"
  • 2013 - «En je»
  • 2013 - "Judas"
  • 2012 - "Love"
  • 2012 - "Het is niet het einde van vanavond"
  • 2011 - "waarom ik werd verliefd"
  • 2011 - "For Your Love"
  • 2011 - "droomvrouw"
  • 2011 - "Als je met mij spelen"
  • 2010 - "Laat je niet leven zonder jou 'Nany RIOS
  • 2010 - "Waarom wachten" Nany RIOS
  • 2010 - 'waarom je links "Nany RIOS
  • 2010 - "Tot je terug met mij" Nany RIOS
  • 2010 - "grootste liefde van de planeet" Nany RIOS

Awards

  • 2013 - Prijzen Mijn volk - Mijn volk TV Channel

Tours

  • 2012 - Mexico Tour -
  • 2013 - US Tour - Colombiaanse Independence Festival
  • 201E - Colombia USA - Mexico - Concerten en Festivals Colombianen
(0)
(0)
Vorige artikel Gotham City
Volgende artikel Graptoliet

Commentaren - 0

Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha