Alberto J. Biasotti

Alberto J. Biasotti was een bekende fotograaf en cameraman van de Argentijnse cinema.

Race

Alberto Biasotti was een bekende fotograaf, editor en cameraman Argentijnse geweldige film carrière. Het begon in de stille era was één van de oprichters van het productiebedrijf "Ariel Film", gelegen in Boedo 51, met scenarioschrijver Mario Ponisio en accountant en regisseur Roberto Guidi en die zijn eerste band wordt gemaakt in 1919, Liggen anderen, met in de hoofdrol Angel Walk, Olga Casares Pearson, Milagros de la Vega en Felipe Farah. In 1926 neemt het bedrijf haar eigen laboratoria Biasotti initiatief overneemt als hoofd van het laboratorium en speciale effecten voor meerdere films op het moment, deze werden naast de spoorlijn, in La Paternal. Hij diende ook als hoofd van de productie SIDE Ariel Film Company. Had onder zijn leerlingen de regisseur Carlos Rinaldi.

Hij was verantwoordelijk voor het importeren van de eerste film machine Bell & amp; Howell aangekomen in het land voor de galerie Ariel. In 1930 integreert de Motion Picture Association Argentinië.


Filmografie

Als fotograaf:

  • 1933: Dansen
  • 1931: Dawn Je een race
  • 1931: De gouden weg
  • 1929: De avonturen van Pancho Talero
  • 1929: Destination
  • 1929: Mosaic criollo
  • 1928: Tango Dronkenschap
  • 1926: Onder de blik van God
  • 1919: De leugen van anderen

Als redacteur:

  • 1939: Ambition
(0)
(0)
Vorige artikel John Grenville
Volgende artikel Gbenga Okunowo

Commentaren - 0

Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha