Adrian Dargelos

Adrian Hugo Rodriguez, bekend als Adrian Dargelos, is de zanger van de Argentijnse band Babasónicos.

Biografie

Geboren met de naam van Adrian Rodriguez. Voordat de middelbare school, zijn ouders gaven hem een ​​audio-Westinghouse, en hij deed niets om uren opgesloten in zijn huis door te brengen, lezen en luisteren naar albums rocken. Toen hij klaar met school, Dargelos besloten om een ​​dichter te worden.

Hij reisde naar Engeland om tour studeren om deel te nemen in de semiotiek en een bioscoop.

Dargelos profiteren van zijn verblijf in om van dichtbij te zien alle muzikale trends in Engeland aan het eind van het decennium: Happy Mondays, Claudia Brucken, onder anderen.

Met Babasonicos gooi ik een totaal van 11 studio albums op remix albums, live albums, omkeringen en kanten b.

Toen hij terugkeerde naar Argentinië, had zij de jaren negentig bereikt en geloofde ontbrekende nieuwe musical in het land.

Het eerste wat hij deed was gescheiden van alles wat ik wist jaren tachtig en was in het idee van de mode en de trend. Daarna richtte hij twee bands: X-Tanz en Rosas Flood, die geen bloei bereikte pas in 1991 gevormd Babasónicos. In de begindagen van de band, zijn broer Diego Rodriguez en Diego Uma Panza verzameld Castiliaans. Daarna trad ze door bassist dan de Warlocks, Gabriel Gabo Manelli, toetsenist Daniel Melero, Diego Tuñón Uma-T en gitarist Gabriel Guerrisi, die later de Wizards te steken en zou worden vervangen door Mariano Roger.

In februari 1999 Babasónicos deelgenomen aan de "Eerste Festival van Rock 'van Ecuador, in de krater van de vulkaan Pululahua. Zij namen deel, onder anderen, Aterciopelados, Pedro Aznar, Marianne Faithfull, Man Ray, The Tits, slachtoffers van Dr. Brain en Virus.

In 2011 nam hij deel aan een aflevering van sonische unit. In hetzelfde jaar, Rolling Stone magazine onthulde het geheim dat Dargelos, op de leeftijd van 42, was de vader van haar eerste kind, dat geboren was tijdens het mixen van het album de weg.

Andere werken

Dargelos is tevens bestuurder van muziekvideo's, zowel zijn band en andere kunstenaars. In deze werken heeft hij het pseudoniem van Benito Scorza.

Discografie

Studio-albums

  • 1992: Pasto.
  • 1994: Trance Zomba.
  • 1995: dopádromo.
  • 1997: babasónica.
  • 1999: Miami.
  • 2001: Jessico.
  • 2003: Infamous.
  • 2005: Afgelopen nacht.
  • 2008: Veel.
  • 2011: Een doel.
  • 2013: Romantisísmico.

Bultaco catalogus

  • 1998: marxistische Vortex.
  • 2000: Vedette.
  • 2000: groncho.
  • 2009: veel +
  • 2012: Carolo.

Remixes

  • 2000: babasónica Electronics.
  • 2002: Jessico Dancemix.
  • 2002: Jessico Megamix.
  • 2005: mengsels Infamous.

Soundtracks

  • 2007: Gehouden en Dreamless.

Eenvoudig

  • 2001: Deléctrico.
  • 2005: charismatisch.

DVD

  • 2007: Lights.

Andere verschijningen

  • 2011: MTV Unplugged Zoé / Achtergrondmuziek - "Dead" - Zoe.
  • 2011: Grens Revolver - "The Tailor Devil" - Nortec Collective Presents: Hiperboreal.
  • 2007: Decadent Athletic Club - "Mental Journey" - Authentic Dalende.
  • 2008: Wij zijn - "Mental Journey" - Authentic Dalende.
  • 2012: Unbreakable - "altijd hetzelfde" - Authentic Dalende.
  • 2012: Made in Mexico 25e verjaardag in het Paleis van Sports - "Radiant Moon" - Authentic Dalende.
  • 2009: Alle U Need Is Mosh - "Paso Fino" - Plastilina Mosh.
  • 2010: Embrace Festival 2010, Chili - "Stad van de regen" - De Bunkers.
  • 2012: Divine Woman, Homenaje een Agustin Lara - "Divine Women" - Natalia Lafourcade.

Filmografie

Dargelos verscheen in de volgende films:

  • 1996: Weet niet wreed zijn.
  • 1997: Graciadió.
  • 2006: Make it rocken.
(0)
(0)
Vorige artikel Theodor Wilhelm Engelmann
Volgende artikel Crash Team Racing

Gerelateerde Artikelen

Commentaren - 0

Geen reacties

Voeg een Commentaar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha